Minden jó, ha jó a vége


A téma, amivel január végétől foglalkoznak a csapatok a Bírák könyvének válogatott részei. Ezekből a válogatott részekből is gyorsan kiderül, hogy a bírák korában nagyon várták azt a bizonyos „jó véget”, mert teljes volt a káosz, elszabadultak az indulatok és úgy nézett ki, senki és semmi sem képes hosszú távon gátat vetni a bűnnek. Minden csak egyre rosszabb lett… Várták a „jó véget”, a végleges megoldást… Ami azt gondolom, hogy évszázadokkal később érkezett meg, amikor Jézus Krisztus emberré lett, magára vette a bűneinket, az Atya átkát és végleg békességet szerzett Isten és ember között!

Mindezekről a dolgokról lesz szó pontosan egy hét múlva – már 5. éve – a bibliaismereti versenyen. Március 19-én a helyszín ismét a gömörhorkai kultúrház lesz, ahol még több csapat és még több versenyző lesz jelen, mint eddig valaha. A jelentkezések alapján a jubiláló bibliaismereti versenyen 159 versenyző, 51 csapatban fog versenyezni.

Mi már izgatottan készülünk, és minden versenyzőt, kísérőt, érdeklődőt várunk jövő hét szombaton az idei bibliaismereti versenyen!

You may also like

Dúl a lav

A hiszékenység csapdái

LEAVE A COMMENT