• facebook
  • flickr
  • youtube
  • mail
Minden jó, ha jó a vége

Minden jó, ha jó a vége

A téma, amivel január végétől foglalkoznak a csapatok a Bírák könyvének válogatott részei. Ezekből a válogatott részekből is gyorsan kiderül, hogy a bírák korában nagyon várták azt a bizonyos „jó véget”, mert teljes volt a káosz, elszabadultak az indulatok és úgy nézett ki, senki és semmi sem képes hosszú távon gátat vetni a bűnnek. Minden csak egyre rosszabb lett… Várták a „jó véget”, a végleges megoldást… Ami azt gondolom, hogy évszázadokkal később érkezett meg, amikor Jézus Krisztus emberré lett, magára vette a bűneinket, az Atya átkát és végleg békességet szerzett Isten és ember között!

Mindezekről a dolgokról lesz szó pontosan egy hét múlva – már 5. éve – a bibliaismereti versenyen. Március 19-én a helyszín ismét a gömörhorkai kultúrház lesz, ahol még több csapat és még több versenyző lesz jelen, mint eddig valaha. A jelentkezések alapján a jubiláló bibliaismereti versenyen 159 versenyző, 51 csapatban fog versenyezni.

Mi már izgatottan készülünk, és minden versenyzőt, kísérőt, érdeklődőt várunk jövő hét szombaton az idei bibliaismereti versenyen!

Új hozzászólás