Konfi+


 

A Konfi+ elsősorban azért van, hogy a Gömörben élő fiatalok megismerjék Jézus Krisztust és Benne megtalálják életük értelmét, célját és reményét. Ezen az úton pedig nem kell egyedül menni, hisz másodsorban ezért is van a Konfi+: hogy együtt legyünk, megismerjük egymást, hogy igazi csapat, közösség váljék belőlünk.
Végül pedig abban reménykedünk, hogy azok a fiatalok, akik megismerték Jézus Krisztust és a testvéri közösség tagjaivá váltak, azok beállnak mellénk, ebbe a szolgálatba, és maguk is arra törekednek, hogy megismertessék másokkal Jézus Krisztust és másokat is hívjanak ebbe a közösségbe.

Így nézünk ki

Képek

 

Érdemes itt elszöszölnöd, hisz megnézheted, hogyan is fest egy ilyen Konfi+ nap vagy hétvége. Persze ez csak akkor, ha még nem voltál. Ha pedig voltál, akkor is érdemes itt elszöszölnöd, mert a szép emlékeket mindig érdemes felidézni.

Gyere te is!

Jelentkezés

 

Itt tudsz bejelentkezni a soron következő Konfi+ napra vagy hétvégére. A részleteket megtalálod az űrlapon. Katt!

Csatlakozz!

Hírlevél

 

Ha első kézből szeretnél értesülni a Konfi-val kapcsolatos legfontosabb információkról, témákról, időpontokról, jelentkezésekről. Ha nem szeretnél lemaradni semmi fontosról, akkor mindenképp érdemes feliratkoznod hírlevelünkre, amelyben mindig megkapod a legfrissebb információkat, egyenesen e-mailben.