Dúl a lav – visszapillantás


Egy szerelmi kapcsolatban hárman lakoznak. A nő, a férfi és Isten. Mert Isten nélkül semmi sem megy.

Háromnapos Konfi alkalmon vehettünk részt az elmúlt hétvégén, április 21. és 23. között Rimakokován. Szép számban gyűltünk össze, mintegy ötvenen. Csütörtök délután érkeztünk meg a helyszínre és rögtön be is költöztünk a szobákba. Már akkor éreztük, hogy nekünk itt nagyon jó lesz. Vacsora után közösen játszottunk, majd az esti áhítat után kipróbálhattuk, mi is az a StepMania.

Másnap reggel felkeltünk, tornáztunk, reggeliztünk. Áhítat következett. Mivel az egész hétvége témája a szerelem volt, erről szólt a délelőtti előadás is. Csoportokra osztódtunk, és a lelkészek szerelemmel kapcsolatos kérdéseket tettek fel nekünk. Megbeszéltük, amit az előadásban hallottunk és mindenki elmondhatta saját véleményét is a témával kapcsolatban. Csoportos beszélgetés után kimentünk métázni.

Ebéd után következett a délutáni program, a túra. A szép természet, a csicsergő madarak, mindenki figyelmét elvette a hosszú útról. Nyolc kilométer gyaloglás után mindenki kimerülten ért vissza a szállásra. Vacsora után egy kis pihenőt tartottunk, amikor a közös játszószobában lehetett csocsózni, biliárdozni és pingpongozni. A programot egy kis filmnézés követte: a Nászfrász. Nagyon jó volt, de a legfontosabb az volt, hogy együtt lehettünk.

Szombat reggel mindenki csomagolt, pakolt a szobában. A záró áhítat után kimentünk a játszótérre, ahol lehetett még focizni, mászókázni. Ebéd után hazaindultunk.

Sok barátot, barátnőt szerezhettünk. Voltak, akiket ismertünk, és voltak akiket most láttunk először, de jól összebarátkoztunk velük. Reméljük, hogy jövőre is szerveznek ilyen tábort, és újra találkozhatunk régi-új barátokkal.

Asztalos Nikolett

A hétvégén készült fényképeket az egyházmegye galériájában lehet megtalálni.

Címke:

You may also like

LEAVE A COMMENT