A szent tekercsek nyomában – visszapillantás


Ősszel is eljött a sokak számára várva-várt krokavai konfi hétvége. Én is örömmel vettem tudomásul, hogy ismét egy remekül eltöltött hétvége részese lehetek. Az áhítatok a fiatalok számára ismét tanulságosak voltak, szembesítettek mineket azzal, hogy Istenben hinni nem szégyen, hanem felemelő érzés. Ez alatt a pár nap alatt ismét megtanultunk újabb dalokat, melyeket az utolsó napra már fejből énekeltünk. Isten dicsőítése mellett helyet kaptak különböző sportprogramok, mint például a méta, foci, kötélhúzás és az idén kisebb-nagyobb kitérővel sikerült túrázás.

Minden reggel zenés ébresztést kaptunk, miután gyorsan elkészültünk és kimentünk, hogy nekiláthassunk a reggeli tornának. Kicsit megmozgattuk a csontjainkat, megreggeliztünk és kezdetét vette a reggeli áhítat. Ezután általában pihenőt kaptunk, amit a legtöbben arra használtak ki, hogy új barátokat szerezzenek. Természetesen a foci sem maradt el. Ebéd után egy kis pihenéssel majd újabb közös programokkal folytattuk a napot. A délutánunk is gyorsan elrepült, amit vacsora majd az esti áhítat követett. Ez után vagy filmet néztünk vagy stepmaniáztunk. Az esti programok végeztével a zuhanyozás és az „alvás” következett. 🙂

Örülök, hogy ismét részt vehettem egy ilyen alkalmon, mert nemcsak rengeteg új barátot szereztem, hanem a hitemben is megerősítettek, épp ezért alig várom a következő konfi hétvégét.

Babus Linda, Lénártfalva

A hétvégén készült fényképek már elérhetőek az egyházmegyei galériában.

Címke:

You may also like

LEAVE A COMMENT